Hälsocenter Stockholm Klara Strand

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Som företagssköterska/leg sköterska på Avonova är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Du är en agerar stöd och rådgivare i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder.

Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar
  • Hälsoprofilbedömningar,
  • Vaccinationer
  • Koordinera och samordna rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser

Vi söker dig som är företagssköterska/leg sjuksköterska, det är meriterande om du är utbildad företagssköterska, erfarenhet av företagshälsa och rehabkoordinering. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet Vidare har du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta konsultativt och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg och stabil samt självgående och tycker om att samarbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör. 

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. Du är strukturerad och har god IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Du kommer att arbeta tillsammans med ca 30 kollegor i Stockholm City/Klara Strand.  Vi är en arbetsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet inom företagshälsa och vi arbetar med spännande och utmanande kunder i varierande branscher och verksamheteter. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Vill Du veta mer kontakta: Hälscenterchef Charlotte Torndal, charlotte.torndal@avonova.se och/eller hälsocenterchef Magnus Bergstrand, magnus.bergstrand@avonova.se, se kontaktuppgifter nedan.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast den 31 juli 2020.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/32
Kontakt
  • Hälsocenterchef Charlotte Torndal, 010-252 66 02
  • Hälsocenterchef Magnus Bergstrand, 010-252 61 71
Publicerat 2020-06-25
Sista ansökningsdag 2020-07-31

Tillbaka till lediga jobb