Som administratör/medicinsk sekreterare kommer du att vara företagets ansikte både utåt och inåt.
Du har en viktig nyckelroll för företagets professionalism, servicenivå och trivsel. Du ger support till våra kunder, besökare och medarbetare. Du kommer att ansvara för olika administrativa sysslor.

Arbetet som administratör/medicinsk sekreterare inom vår verksamhet består av administrativa arbetsuppgifter hjälp av vårt medicinska dokumentationsprogram CGMJ4 och vårt digitala dikteringsprogram MedSpeech och bland annat telefonsupport, kundbokningar, ha hand om den allmänna ordningen på enheten. I arbetet ingår även arbetsuppgifter såsom receptionsarbete, att ta fram statistikrapporter till kund, ansvara för underlag inför fakturering, arbete i Powerpoint och Excel samt mycket kundkontakter.

Du kommer att ingå i ett team bestående av företagsläkare, företagssköterskor, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör, och fysioterapeut/ergonom. Kundrelationer och samarbete samt nära kontakt med våra uppdragsgivare är hörnstenar i vårt arbete, både externt och internt.

Du som är intresserad av att arbeta hos oss har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du är utbildad medicinsk sekreterare. Du har hög datakompetens och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt lätt för att lära dig nya system.

Du är serviceinriktad, flexibel, noggrann samt lösningsfokuserad. Du har en förmåga att kunna prioritera och arbeta strukturerat samtidigt som du har många bollar i luften. Du har också en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från företagshälsovård är meriterande.

Vill Du veta mer är Du välkommen att via mail kontakta vår HR-avdelning hr@avonova.se eller närmaste hälsocenterchef på orten.

Avonova är medlemmar i Almega Vårdföretagarna som har kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

 

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger