FYSIOTERAPEUT/LEG SJUKGYMNAST/ERGONOM med intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med företagshälsa och för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv.

Arbetet utgår från ett nära samarbete med chefer och medarbetare på våra kundföretag där du ofta är koordinator eller kundansvarig för uppdragen.

Du kommer att ingå i ett stabilt team med flera kollegor. Det som kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap är innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher.

För alla tjänster inom Avonova gäller att du är affärsmässig och förmår se strategiska lösningar för våra kunder inom området arbetsmiljö och hälsa.

Som leg sjukgymnast och ergonom fungerar du som kundföretagens konsult i arbetsrelaterad ohälsa och i hälsofrämjande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du kommer bl. a. att arbeta med belastningsergonomiska kartläggningar, arbetsförmågebedömningar, funktionsbedömningar, utbildningar, behandlingar och olika hälsofrämjande insatser.

Du som söker är: Legitimerad sjukgymnast/ergonom med några års yrkeserfarenhet och som vill arbeta och utvecklas med oss på Avonova. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. God administrativ förmåga, IT-kunskap och kunskap Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård är meriterande.

Tjänstgöring förekommer på våra olika affärsenheter vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Vid ev frågor är du välkommen att maila till HR hr@avonova.se

 

 

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger