Hälsocenter Halmstad

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Vill du vara med och göra arbetsplatser mer säkra och hållbara, och bidra till att medarbetarna blir friskare? Vill du vara med och stötta och utveckla våra kunder och satsa på en framtid med oss inom Avonova? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Beskrivning

Avonova Hälsa växer i takt med våra kunders efterfrågan - och söker nu ytterligare medarbetare för att förstärka teamet i Halmstad/Hyltebruk.

Vi hjälper företag i alla branscher med såväl förebyggande och hälsofrämjande som efterhjälpande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Som läkare hos oss har du möjlighet till nära samarbete med arbetsgivaren vilket gör att du kan påverka patientens arbetsmiljö och hälsa över tid. Du arbetar i team med bland annat våra psykologer, rehabkoordinatorer och fysioterapeuter. Tillsammans ger ni rådgivning och stöd till chefer, personalavdelningar, anställda och företagsledningar i frågor som rör hälsa och arbete, rehabilitering och sjukvård.

Du arbetar inom något eller flera av våra specialistområden rehabilitering, arbetsmedicin, riskbruk och förebyggande hälsoarbete. Uppdragen som läkare är varierande och kan omfatta rådgivning, bedömning av ohälsa, planering och åtgärder utifrån behov, genomförande av lagstadgade kontroller/medicinska kontroller, arbetsplatsbesök och arbetsförmågebedömningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra verksamheter och har intresse för, och gärna tidigare erfarenhet av, att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv.

  • Du är specialist inom arbetsmedicin. 
  • Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö.
  • Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom företagssköterskor, fysioterapeut/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör. Det finns flera erfarna kollegor inom området och det finns möjlighet till handledning inom Avonova.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en företagshälsa med stor tillväxtkraft. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans.

Tjänstgöring sker i första hand på hälsocentret i Halmstad/Hyltebruk men uppdrag kan även förekomma hos kunder. Körkort och tillgång till bil är därför en nödvändighet. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna och har kollektivavtal med Vårdförbundet, akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Om du är nyfiken på rollen och vad det innebär att jobba som läkare inom företagshälsovård, kontakta oss så berättar vi mer! Hälsocenterchef Martin Kvist, martin.kvist@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller enligt ök
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/80
Kontakt
  • Hälsocenterchef Martin Kvist, 0102526678
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-12-28
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb