Socionom med vidareutbildning eller annan beteendevetenskaplig examen/terapeutisk utbildning samt har några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du är utbildad inom KBT steg 1.

Som beteendevetare/organisationskonsult hos oss fungerar du som konsult åt våra kundföretag i psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor. Arbetsområdet omfattar individuellt samtalsstöd, grupp- och organisationsutveckling, grupphandledning, utbildningar, stress-, kris- och konflikthantering, handledning av chefer och kundanställda, utredningar samt strategisk hälsoplanering.

Du ska ha intresse, talang och gärna erfarenhet av att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv. Våra kunder finns inom olika branscher och har mycket varierande behov och önskemål. Vårt riktmärke är att i nära samarbete med kunden hitta skräddasydda lösningar där den enskildes arbetsförmåga och organisationens mål alltid är i fokus

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö.

För alla tjänster inom Avonova gäller att du är affärsmässig och förmår se strategiska lösningar för våra kunder inom området arbetsmiljö och hälsa. Erfarenheter som gett dig kunskaper om arbetsgivares perspektiv och förutsättningar värderas. Arbetet hos oss ställer höga krav på självständighet, flexibilitet, initiativförmåga och ansvarstagande.

Tjänstgöring förekommer på våra olika affärsenheter vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Vid ev frågor är du välkommen att maila till HR hr@avonova.se

 

Partager des liens


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants