Hälsocenter Sundbyberg

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.  

 

Är du vår nya leg. psykolog/organisationspsykolog?

Avonova i Sundbyberg växer i takt med våra kunders efterfrågan och söker nu en till av fem psykologer till vår kompetenta, kundorienterade och trevliga enhet! Vi är ett team på ett tjugotal medarbetare och sitter i centrala Sundbyberg i nyrenoverade lokaler intill pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar.

Som psykolog hos oss är du ett stöd till våra kunder inom området psykologiskt stöd, rådgivning samt vägledning och stöd inom organisatorisk och social arbetsmiljö. De finns inom olika branscher och har varierande behov och önskemål. Med din erfarenhet och expertkunskap hjälper du våra kunder utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv, i nära samarbete med andra psykologer, företagsläkare, företagssköterskor, fysioterapeuter, arbetsmiljöingenjörer och administratörer.

Du har god förståelse för, och kan förklara, sambanden mellan individ och arbetsmiljö och mellan insats och effekt. Du har förmåga att skapa goda kundrelationer och därmed nya uppdrag. Du har också god förmåga att sätta dig in i olika verksamheters förutsättningar och utmaningar, liksom att förstå och möta våra kunders olika behov.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas. Hos oss finns det uppbyggda kompetensnätverk och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds ett spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor, intressanta kunder och en kultur som främjar samarbete och kollegialt lärande. Engagemanget och viljan att bidra till hållbara individer och organisationer är hög hos oss.

Uppgifter

 • Bedömning, stöd, rådgivning, behandling och rehabilitering för individer
 • Krisstöd
 • Chefsstöd
 • Konflikthantering
 • Arbetsförmågebedömning
 • Kartläggningar av arbetsgrupper och efterföljande relevanta insatser 
 • Utbildningar och föreläsningar

 

Önskade kvalifikationer/kompetens

Legitimerad psykolog, KBT

Flerårig dokumenterad erfarenhet som psykolog/psykoterapeut/organisationspsykolog, gärna med erfarenhet från företagshälsovård, primärvård eller liknande verksamhet. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med krisstöd på grupp- individ- och organisationsnivå.

Du är bekväm med att arbeta både digitalt och fysiskt, enskilt och med grupper. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper

 • Relationsbyggare som fungerar bra i team och har god kommunikationsförmåga
 • Organisatorisk och administrativ förmåga
 • Strukturerad och kvalitetsinriktad
 • Resultatinriktad
 • Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem
 • Förmåga till självständigt arbete
 • God initiativförmåga
 • Affärsmässighet och intresse av att bidra till hållbara organisationer

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi har kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta hälsocenterchef Alkisti Linderholm, alkisti.linderholm@avonova.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
 • Hälsocenterchef Alkisti Linderholm, 010-2527238
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb