Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Vill du vara med och göra arbetsplatser mer säkra och hållbara, och bidra till att medarbetarna blir friskare? Vill du vara med och stötta och utveckla våra kunder och satsa på en framtid med oss inom Avonova Stockholm? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team!

 

Beskrivning

Avonova Beroende växer i takt med våra kunders efterfrågan. Vi söker nu ytterligare läkare för att förstärka och utveckla teamet.

Vi hjälper företag i alla branscher med såväl förebyggande och hälsofrämjande som efterhjälpande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. Som läkare hos oss har du möjlighet till nära samarbete med arbetsgivaren vilket gör att du kan påverka patientens arbetsmiljö och hälsa över tid. Du kommer arbeta i team med beroendeterapeuter med specialistkompetens inom området, företagssköterskor, läkare. Tillsammans ger ni rådgivning och stöd till chefer, personalavdelningar, anställda och företagsledningar i frågor som rör beroende.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och har intresse för, och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med företagshälsa, rehabilitering och beroendeproblematik.

  • Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö.
  • Flexibel, modig och nyfiken
  • Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier på hälsocentret. Det finns flera erfarna kollegor inom området och det finns möjlighet till handledning inom Avonova.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en företagshälsa med stor tillväxtkraft. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans.

Våra arbetstider är dagtid, vardagar. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna och har kollektivavtal med Vårdförbundet, akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Om du är nyfiken på rollen och vad det innebär att jobba som läkare inom företagshälsovård, ring gärna så berättar vi mer! Charlotte Torndal 010-252 66 02 charlotte.torndal@avonova.se

 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/42
Kontakt
  • Hälsocenterchef Charlotte Torndal, 0102526602
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb