Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Beskrivning

Vi på Avonova Stockholm city söker nu ytterligare en kollega till vår trevliga arbetsgrupp! Som projektadministratör har du en viktig roll i att våra kunduppdrag genomförs smidigt och med hög kvalitet, i nära samarbete med kollegor och kunder. Rollen är varierad och omfattar många olika administrativa arbetsuppgifter. En central del i ditt arbete är att planera och samordna medelstora och stora kundprojekt, exempelvis när kunder beställer ett flertal hälsoundersökningar. Du kommer även att ha ansvar för våra stora kunders återkommande kontroller - du bevakar, bokar och har kontakt med kunderna kring när deras medarbetare ska kallas till medicinska kontroller.

 

I arbetsuppgifterna ingår

  • Planera, organisera, boka och samordna kunduppdrag
  • Kommunicera inför och under uppdragen, både med kund och kollegor
  • Ansvara för bevakning av våra stora kunders återkommande kontroller
  • Ta emot beställningar, boka in kunduppdrag och besök, hantera avbokningar, omboka vid frånvaro
  • Besvara, hantera och sortera inkommande telefonsamtal och mail
  • Hantera vårt affärs- och journalsystem CGMJ4, t.ex. skapa scheman för operativ personal, lägga upp och uppdatera information om kunder
  • Bjuda in och hantera kunder i Avonovas webbportal
  • Lokal IT-support i enklare frågor

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är administratör och trivs mycket bra i den rollen. Du har mycket god förmåga att planera och organisera ditt eget och även andras arbete. Du har hög IT-kompetens, goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system och rutiner. Erfarenhet från hälso- och sjukvård eller liknande verksamhet är meriterande. Det är en stor fördel om du har arbetat i projektform och har erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter – men det viktigaste är att du är en riktigt vass administratör! 

Som person är du självgående och tycker om att vara ”spindeln i nätet”. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, trivs med att stötta och underlätta för dina kollegor och har god kommunikativ förmåga. Du är bra på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt – och att planera om när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

Hos Avonova får du ett omväxlande och roligt arbete i ett företag som växer och utvecklas, tillsammans med trevliga och professionella kollegor och med ett självklart kundfokus. Du får möjlighet att göra stor skillnad för människors arbetsmiljö och hälsa genom att bidra till att de får tillgång till våra värdeskapande tjänster.

Du kommer att arbeta tillsammans med både administratörer och andra kollegor på vårt hälsocenter Stockholm City, som består av två enheter i City och en på Kungsholmen. Vi är en engagerad arbetsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet inom företagshälsa, och vi arbetar med spännande och utmanande kunder i varierande branscher och verksamheter. 

Tycker du att detta låter intressant? Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi sänd gärna in din ansökan snarast möjligt.

Vill du veta mer, kontakta hälsocenterchef Teresa Herlin via teresa.herlin@avonova.se

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi arbetar givetvis aktivt med vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Kontakt
  • Hälsocenterchef Teresa Herlin, 0102526288
Publicerat 2023-01-11
Sista ansökningsdag 2023-01-25

Tillbaka till lediga jobb