Hälsocenter Sundbyberg

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. 

 

Beskrivning

Avonova Hälsa i Sundbyberg växer i takt med våra kunders efterfrågan - och söker nu ytterligare en sjuksköterska till vår kompetenta och trevliga arbetsgrupp! Vi sitter i centrala Sundbyberg, i nyrenoverade lokaler intill pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar.

Som sjuksköterska på Avonova i Sundbyberg är du ett viktigt stöd åt våra kundföretag, såväl chefer som medarbetare. Du arbetar med hälso- och arbetsmiljöfrågor, med ansvar för planering och genomförande av olika insatser hos våra kunder. Arbetet sker såväl självständigt som i team med professionella kollegor som har medicinsk, psykosocial och administrativ kompetens.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Stöd och rådgivning till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor
  • Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar
  • Hälsoprofilbedömningar
  • Vaccinationer
  • Delta i rehabilitering tillsammans med team
  • Kontaktperson till utvalda kunder
  • Planering och samordning av olika insatser hos kund

 

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av företagshälsa, är utbildad företagssköterska/distriktsköterska. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska trivas att arbeta kundorienterat och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg, stabil och självständig. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta i team med kollegorna, som består av företagssköterskor, företagsläkare, fysioterapeut, psykologer, undersköterskor, rehabkoordinatorer, arbetsmiljöingenjörer, administratörer och organisationskonsulter.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är strukturerad och ansvarstagande, tar initiativ och har god förmåga att planera och organisera. Goda IT-kunskaper i t ex office-paket kommer att underlätta ditt arbete betydligt. Vi har en del engelsktalande kunder så det är meriterande att du känner dig bekväm med engelska som arbetsspråk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

 

Avonova erbjuder

Hos Avonova får du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som växer och utvecklas, tillsammans med en enhet som värnar teamarbete, kompetens och lärande. Vi erbjuder dig stora möjligheter till utveckling inom din profession och inom företagshälsa, och uppmuntrar egna initiativ och en plats i vårt gemensamma förbättringsarbete. Våra kunder i Sundbyberg finns inom många olika branscher och verksamheter, bland annat bygg- och tillverkningsindustri, privata tjänsteföretag och myndigheter.

Vi har hög medarbetar- och kundnöjdhet, och lägger stor vikt vid att ha en god arbetsmiljö där alla trivs. Vi har goda rutiner och processer för hur vi arbetar, och etablerade samarbets- och mötesformer som underlättar arbetet och gör att vi kan leverera tjänster av hög kvalitet. 

Arbetet utförs dagtid, tjänstgöringsgrad är 100% men går att diskuteras och tillträde sker enligt överenskommelse. 

Tycker du detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev! Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning. Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Vill du veta mer, kontakta hälsocenterchef Alkisti Linderholm, alkisti.linderholm@avonova.se.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen till oss på Avonova Sundbyberg!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/49
Kontakt
  • Hälsocenterchef Alkisti Linderholm, 0791426145
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb