Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Vill du vara med och göra arbetsplatser mer säkra och hållbara, och bidra till att medarbetarna blir friskare? Vill du vara med och stötta och utveckla våra kunder och satsa på en framtid med oss inom Avonova Stockholm? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Arbetsmiljöingenjör – i en spännande och utvecklande bransch
Utifrån din profession är du ett stöd såväl för företagsledningar som för enskilda chefer, kontaktpersoner och arbetsmiljöombud. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska ha intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att samarbeta i team med kollegor och uppdragsgivare.

Arbetsområde
Som arbetsmiljöingenjör är du ett expertstöd för våra kundföretag i deras arbete med att inte bara uppfylla myndighetskrav, lagar och förordningar utan också ständigt utveckla och förbättra arbetsmiljön. Du är en aktiv samarbetspartner i kundernas systematiska arbetsmiljöarbete. Detta innebär bl a att leda arbetsmiljöutbildningar, vara rådgivande i förändringsprocesser samt utföra mätningar, kartläggningar och riskbedömningar t ex inom områdena buller, maskinsäkerhet, belysning, termiskt klimat, ventilation, vibrationer och kemikalier. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i området, både arbetsmiljöingenjörer och andra professioner.

Kompetensprofil
Du har en eftergymnasial examen inom relevanta områden, kompletterad med en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har även minst ett par års arbetserfarenhet från arbetsmiljöområdet t ex från en företagshälsa eller som arbetsmiljöhandläggare inom industrin. Vi ser gärna att du är van att arbeta konsultativt och kan skapa goda och varaktiga relationer med våra kunder. Du har mycket god vana att formulera dig i tal och skrift, inte minst i analyser, rapporter och sammanställningar. God datorvana i Officepaketet är en förutsättning för detta arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Självklart omfattas din anställning hos Avonova av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil då de flesta uppdragen genomförs ute på våra kundföretag (ofta med bärbar mätutrustning) i Stockholmsområdet.

Vill du veta mer kontakta konsultchef Christine Wik, christine.wik@avonova.se.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev! Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/16
Kontakt
  • Konsultchef Christine Wik, 010-2526606
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb