Hälsocenter Falköping

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. 

 

Beskrivning

Som sjuksköterska på Avonova arbetar du både självständigt och i team. Vi skapar tillsammans förutsättningar för att du utifrån din profession ska kunna vara ett stöd till företagsledningar, chefer och medarbetare. Du ingår i team av professionella medarbetare med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens. Tillsammans och var för sig agerar ni som stöd och rådgivare i hälso- och arbetsmiljöfrågor, med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Stöd och rådgivning till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor (ex. uppdragsdialog)
  • Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar (ex. hörselkontroller och spirometrier)
  • Återkoppling av resultat vid olika hälsoundersökningar
  • Hälsoprofilbedömningar
  • Vaccinationer
  • Koordinera och samordna rehabiliteringsinsatser
  • Kundansvar för utvalda kundföretag
  • Mottagning på hälsocenter och arbete ute hos kund
  • Utbildningsinsatser (ex. HLR och första hjälpen)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom företagshälsa, arbetsmiljö och/eller rehabilitering. Vi ser gärna att du är bekväm med, eller har vana av, att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll, med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Vidare har du ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta konsultativt och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg och stabil samt självgående och tycker om att samarbeta i team med andra yrkeskategorier inom vår verksamhet. Du är strukturerad och har god IT-kunskap. Erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Som anställd omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Din arbetsplats blir i Avonovas lokaler i Falköping och Tidaholm. Tjänstgöring kan även förekomma hos våra kunder varför körkort och tillgång till egen bil erfordras. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta konsultchef Jessica Larsson, jessica.larsson@avonova.se. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/46
Kontakt
  • Konsultchef Jessica Larsson, 0102526177
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb