Hälsocenter Mölndalsvägen 95

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Rollen som administratör fungerar som en koordinator i vår verksamhet. Ditt arbete kommer att bestå av olika administrativa arbetsuppgifter såsom att ge service till våra kunder och medarbetare t.ex. genom att hjälpa operativ personal att planera och boka in uppdrag. Du ansvarar för telefonin och beställningar från våra kunder och stöttar dina kollegor på andra hälsocenter i telefon vid behov.

I arbetet ingår även att kontinuerligt sammanställa statistik och faktureringsunderlag. Kundrelationer och samarbete samt nära kontakt med våra uppdragsgivare är hörnstenar i vårt arbete, både externt och internt.

 

Arbetsuppgifter

  • Daglig kundkontakt via telefon, e-post och Avonovas kundportal gällande administration av beställningar och bokningar.
  • Telefoni (sortera samtal, avbokningar/ombokningar, boka besök och återbesök, administrativ rådgivning, avboka konsulters bokningar vid frånvaro).
  • Intern support till våra konsulter (administration, bokningar etc.)
  • Ekonomi – skapa fakturaunderlag, kontrollera leverantörsfakturor och vidarefakturera.
  • Kontorsservice och inköp (posthantering, inköp av administrativt material, etc).
  • Hantera vårt affärssystem CGMJ4 (skapa och bygga scheman för konsulter, lägga upp kundstrukturer och uppdatering av dessa, etc).
  • Officestöd - Excel/Word/Power Point, lokal “IT-support” till kollegor i enklare frågor.
  • Skapa trivsel samt ordning och reda på enheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god IT-kompetens, goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system. Erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande, erfarenhet från företagshälsa är mycket meriterande. Du har tidigare erfarenhet av administration, att arbeta med telefon och mail som arbetsredskap samt du har erfarenhet av fakturering.

Som person är du mycket serviceinriktad, självgående och tycker om att vara ”spindeln i nätet”. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, är lyhörd och bra på att kommunicera. Du är bra på att planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt – och att planera om när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid (kan diskuteras) och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer kontakta gärna hälsocenterchef Anna Fors, anna.fors@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Hälsocenterchef Anna Fors, 0102526358
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Tillbaka till lediga jobb