Arbetsmiljöingenjör – i en spännande/utvecklande hälsosam bransch Utifrån din profession skall du vara ett stöd såväl för företagsledningar, som för enskilda chefer, kontaktpersoner och arbetsmiljöombud. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska ha intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att samarbeta med kollegor och uppdragsgivare.

Arbetsområde: Som arbetsmiljöingenjör är du ett expertstöd för våra kundföretag i deras arbete med att inte bara uppfylla myndighetskrav, lagar och förordningar utan också ständigt utveckla och förbättra arbetsmiljön. Du ska vara en aktiv samarbetspartner i kundernas systematiska arbetsmiljöarbete. Detta innebär bl.a. att leda arbetsmiljöutbildningar, vara rådgivande i förändringsprocesser samt utföra mätningar, kartläggningar och riskbedömningar t ex inom områdena buller, maskinsäkerhet, belysning, termiskt klimat, ventilation, vibrationer och kemikalier.

Kompetensprofil: Du har en eftergymnasial examen inom relevanta områden, gärna kompletterad med en skyddsmiljö-/arbetsmiljöingenjörsutbildning eller produktionsingenjör.

Det är också viktigt att Du har minst ett par års arbetserfarenhet från arbetsmiljöområdet t.ex. från en företagshälsa.

Du är van att arbeta konsultativt och kan skapa goda och varaktiga relationer med våra kunder. Stor vikt läggs vid affärsmässigt tänkande. Du har mycket god vana att formulera dig i tal och skrift, inte minst analyser, rapporter och sammanställningar.

God datorvana i Officepaketet är en förutsättning för detta arbete.

Tjänstgöring förekommer på våra olika affärsenheter vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Vid ev frågor är du välkommen att maila till HR Business Partner Ann-Cristin Elgerot, ann-cristin.elgerot@avonova.se.

 

分享链接到:


登录并表达申请意向

返回职位空缺页面