FÖRETAGSSKÖTERSKA med intresse, talang och erfarenhet av att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv. Arbetet utgår från ett nära samarbete med våra kunder, där du ofta är koordinator och/eller kundansvarig för uppdrag. Dina arbetsuppgifter mot kund omfattar hälsofrämjande insatser, medicinska kontroller, rehabilitering, vaccinationer och lättare sjukvård.

För alla tjänster inom Avonova gäller att du är affärsmässig och förmår se strategiska lösningar för våra kunder inom området arbetsmiljö och hälsa. Erfarenheter som gett dig kunskaper om arbetsgivares perspektiv och förutsättningar värderas. Arbetet hos oss ställer höga krav på självständighet, flexibilitet, initiativförmåga och ansvarstagande.

Du är leg sjuksköterska med några års erfarenhet, helst från företagshälsovård och med vana av konsultativt arbetssätt. Företagssköterskeutbildning är en merit men inget krav. Du har datakompetens och behärskar Office-paketet. Du är van att jobba administrativt, självständigt och ute hos kund.

Tjänstgöring förekommer på våra olika affärsenheter vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Vid ev frågor är du välkommen att maila till HR hr@avonova.se

 

分享链接到:


登录并表达申请意向

返回职位空缺页面