Hälsocenter Sundbyberg

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Är du vår nya läkare?

Avonova Sundbyberg växer i takt med våra kunders efterfrågan och söker nu ytterligare en läkare till vår kompetenta, kundorienterade och trevliga enhet! Vi är ett team på ett tjugotal medarbetare och sitter i centrala Sundbyberg i nyrenoverade lokaler intill pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Som läkare hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare. Du kommer att jobba både enskilt och i team med rehabkooordinatorer, administratörer, psykologer, sjuksköterskor, ergonomer.  

 

Vi söker dig som är utbildad företagsläkare eller specialist i allmänmedicin med några års erfarenhet som allmänläkare och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse, och gärna tidigare erfarenhet, av att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv. Våra kunder finns inom olika branscher. Vi arbetar i nära samarbete med kunden för att hitta skräddasydda lösningar där den enskildes arbetsförmåga och organisationens mål alltid är i fokus. Som företagsläkare arbetar du som specialist i arbetsmedicin, rehabilitering, riskbruk/missbruk, förebyggande hälsoarbete samt vaccinationer. Du är även ett stöd för organisationer, chefer, personalavdelningar i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

 

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt parallellt med din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en företagshälsa med stor tillväxtkraft. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna och har kollektivavtal med Vårdförbundet, akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

 

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning. Vid frågor, kontakta hälsocenterchef Alkisti Linderholm, alkisti.linderholm@avonova.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/54
Kontakt
  • Hälsocenterchef Alkisti Linderholm, 0102527238
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb